Gå kurs på Varbergs Brukshundklubb

När du går kurs på Varbergs Brukshundklubb har du välutbildade instruktörer och kursledare med lång erfarenhet som lotsar dig i arbetet med din hund från valp till vuxen hund. 
Alla hundar, mattar och hussar är välkomna!

För att gå kurs hos oss måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben vilket du kan läsa mer om längre ned på sidan.

 

Alla kurser genomförs i samarbete med Studiefrämjandet, vilket innebär att de personuppgifter du lämnar till oss kommer vi att dela med Studiefrämjandet

Bli medlem

 

Välkommen att bli medlem i Varbergs Brukshundklubb. Som medlem kan du träna, tävla eller bara umgås med likasinnade och ta del av våra evenemang och erbjudanden!

Medlemskap krävs för att gå kurs i Brukshundklubbens regi och alla som ska delta med hunden behöver vara medlem i Svenska Brukshundklubben. För att utnyttja planer för träning utanför kurser och ta del av våra inhägnader, träningsmaterial och så vidare krävs medlemskap även i Varbergs Brukshundklubb.

Kostnader medlemskap:
För att bli medlem i Varbergs BK behöver du antingen ha ett medlemskap i Svenska Brukshundklubben eller Sveriges Hundungdom.

Ordinare medlemskap: 700kr (för dig som inte är medlem i Svenska Brukshundklubben sen innan)
Sveriges Hundungdom inklusive Varbergs Brukshundklubb: 335 kr (för dig mellan 6 och 25 år)
Lokal avgift och familjemedlemskap: 300 kr (för dig som är ordinarie medlem i annan klubb eller har en familjemedlem som är ordinarie medlem i Varbergs BK)

Såhär gör du:
För att bli medlem i Varbergs Brukshundklubb klickar du på den här länken: https://brukshundklubben.membersite.se

 • Ny medlem klickar därefter på knappen ”Bli medlem” 
 • Är du redan medlem i en klubb inom Svenska Brukshundklubben loggar du först in och går därefter till Medlemskap – Bli medlem i vänstermenyn.
 • Är du mellan 6-25 år kan du istället bli medlem i Sveriges Hundungdom här.
 • För familje- och utlandsmedlemskap kontaktar du medlem@brukshundklubben.se med ditt ärende. Familjemedlemskap kostar 200 kr och kopplas till ett ordinarie medlemskap på samma adress.

Här kan du läsa mer om olika typer av medlemskap: https://brukshundklubben.se/om-oss/medlem/medlemskap/​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Hantering av personuppgifter
From 25/5 2018 gäller nya regler för hur personuppgifter hanteras. Mer information om detta hittar du här: GDPR VBK.

Anmälningsvillkor

 • Anmälan av kurs sker via hemsidans anmälningsformulär.
 • När du anmäler dig till en kurs kommer det upp en ruta med betalningsinfo. Din anmälan är inte komplett innan du betalt kursavgiften. Om betalningen inte är inne inom 3 arbetsdagar kommer din plats att strykas. Det skickas inte ut någon bekräftelse på att du fått en plats på kursen innan betalningen är inne. Är betalningen inte inne inom 3 arbetsdagar stryks din anmälan utan att meddela dig. Betalningen sker via BankGiro enligt infon du får i formuläret när du anmäler dig. OBS! Anmäler du som reserv ska du inte betala in någon avgift! OBS! GÄLLER EJ IPO-R LÄGER DÄR PLATSER KOMMER LOTTAS I JUNI, BETALA INTE IN NÅGON AVGIFT!
 • När betalningen är inne är din anmälan är komplett och du kommer få ett bektäftelsemail på att du fått plats på kursen. Kurskallelse med information om kursen kommer att mailas ut av din instruktör någon/några veckor innan kursstart.
 • Anmälan är bindande efter ångerrätten (14 dagar) har gått ut. För att avboka din kurs kontaktar du din instruktör skriftligen via mail.
 • Medlemskap i Svenska Brukshundklubben krävs för att gå kurs i klubbens regi. Medlemskap kontrolleras/kommer behöver styrkas innan kursstart. 
 • Varbergs Brukshundklubb förbehåller sig rätten att ställa in eller ändra datum av kursstart vid för få anmälda, vid sjukdom eller vid dåliga väderförhållanden.
 • Alla hundar ska vara fullvaccinerade och ha ett giltigt vaccinationsintyg som kontrolleras vid första kurstillfället. Valpar måste ha fått sitt 12-veckorsvaccin innan kursstart.
 • Reservplats är inte bindande.
 • Hantering av personuppgifter
  From 25/5 2018 gäller nya regler för hur personuppgifter hanteras. Mer information om detta hittar du här: GDPR VBK.

Avbokning

 

 • Avbokar du din kurs och ångerrätten har gått ut är du skyldig att betala hela kursavgiften om du inte kan uppvisa veterinär- eller läkarintyg.
 • Påbörjad kurs återbetalas ej, och kan inte heller skjutas fram.
 • Finns det reserver som kan träda in återbetalas hela beloppet.